Seikkailupuisto

Seikkailupuistossa on oivalliset puitteet luovalle toiminnalle ja leppoisalle yhdessäololle. Yhdessä keksiminen ja kokeminen ovat toiminnan lähtökohtia. Osallistavat tapahtumat innostavat lapsia mukaan ja kädentaitojen parissa syntyy hauskoja lopputuloksia.

Laaja ja rehevä puistoalue antaa vauhtia liikuntaleikeille ja monelle muulle hauskalle toiminnalle. Suihkusieni ja kahluuallas, puiston halki kiemurteleva puro, kivinen linnanraunio ja toiminnalliset veistokset antavat virikkeellisen ympäristön lasten leikeille ja mielikuvitukselle. Suuri ohjelmateltta Helmi puolestaan on lastenkulttuurin keidas, joka tarjoilee hienoja hetkiä koko perheelle!

Seikkailupuisto on avoinna ympäri vuoden arkisin ja viikonloppuisin. Talvikaudella toimitaan sisällä ja kesäaikana puistossa järjestetään monipuolista ohjattua toimintaa. Seikkiksen ohjatut toiminnat ovat maksullisia, joskin kohtuuhintaisia. Puistoalue vempeleineen on vapaassa käytössä.

Seikkailupuisto
Kupittaankatu 2
20520 Turku
puh. (02) 262 3331SEIKKISSYNTTÄRIT

Tule viettämään vauhdikkaat syntymäpäivät Seikkailupuistossa!

DISCO-SYNTTÄRIT
Disco-Doris ja iloinen musiikki vievät juhlijat mukanaan! Värivalot vilkkuvat ja discohileet pukeutuvat roolivaatteisiin! Vauhdikas meno musiikin tahdissa alkaa!

HORROR-SYNTTÄRIT
Musta Kaapu vie synttärijoukon noitien ja hirviöiden maailmaan! Pimeässä huoneessa syntyy jännittävä tunnelma, jossa testataan pilke silmäkulmassa pikkumonstereiden "fyysinen ja henkinen" kantti!

Hinta:
105 ¤ / 10 lasta + päivänsankari (ylimeneviltä 10 ¤/lapsi)(hinta ei sisällä tarjoilua)
Kesto:
n. 1,5 h (perjantaisin klo 18.00 & lauantaisin klo 11.30, 14.00 ja 16.30)
Suositusikä:
Disco-synttärit 4-10 v.
Horror-synttärit 5-10 v.


Lisätiedot ja varaukset:
puh. (02) 2623 331/ Seikkailupuisto
[email protected]

Tutustu oheisesta linkistä myös Kylämäen synttärivaihtoehtoihin
Kylämäen synttärit