Alkuun! Seikkailupuisto Muut kohteet Tapahtumat Historia Aluekartta Kupittaanpuisto Kalenteri Sijainti Yhteys Kuralan Kylämäki

Kupittaanpuisto - Ajankohtaista 

SEIKKIKSEEN SYNTTÄREITÄ VIETTÄMÄÄN!

Valitse kahdesta vaihtoehdosta:

DISCO-SYNTTÄRIT

Iloinen musiikki vie juhlijat mukanaan! Värivalot vilkkuvat ja discohileet pukeutuvat roolivaatteisiin! Vauhdikas meno musiikin tahdissa alkaa!


HORROR-SYNTTÄRIT

Musta Kaapu vie synttärijoukon noitien ja hirviöiden maailmaan! Pimeässä huoneessa syntyy jännittävä tunnelma, jossa testataan pilke silmäkulmassa pikkumonstereiden "fyysinen ja henkinen" kantti!


Hinta: 105 ¬/10 lasta + päivänsankari
(ylimeneviltä 10 ¬/lapsi)
Kesto: n. 1,5 h
(Järjestetään perjantaisin klo 18 &
lauantaisin klo 12, 14 tai 16)
Suositusikä:
Disco-synttärit 4-10 v.
Horror-synttärit 5-10 v.

Lisätiedot ja varaukset:
Elämysten Maa -hanke
02-2627 578 / 050-5590 612
Anne karsikas


Tutustu oheisesta linkistä myös Kylämäen synttärivaihtoehtoihin
Kylämäen synttärit

BabyBoom&Kidz -messuilla 4.-5.9.2004 tunnustelupussukka-arvonnassa ohjatut synttärit Kylämäessä tai Seikkiksessä valinnan mukaan voitti Pirja Pönkä Liedosta. Onnittelut!

Seniorimessuilla 6.-7.11.2004 Kupittaan paviljongin täytekakku-arvonnassa pääpalkinnon voitti Ritva Lindfelt Turusta. Onnittelut!


KUPITTAANPUISTOSSA TAPAHTUU!


Kupittaanpuisto on kehittymässä yhä viihtyisämmäksi ja elävämmäksi kaupunkipuistoksi. Kupittaan Paviljonki maauimalan kupeessa, entisen kylpyläalueen sydämessä, jatkaa vanhoja ravintolaperinteitä. Paviljongin kupeeseen valmistuu kesällä 2004 pieni musiikkiestradi, jolla pidettävistä esityksistä voi nauttia myös Paviljongin terassilta.

Kupittaanpuisto on Suomen vanhin ja laajin kaupunkipuisto, joka on rakentunut satojen vuosien kuluessa. Puisto palautetaan maisemasuunnittelulla ja viherrakentamisella takaisin sille kuuluvaan arvoonsa. Kupittaanpuiston uudistushanke jatkuu vuoteen 2006 saakka ja lähivuosina on odotettavissa monia viihtyvyyttä parantavia uudistuksia. Puiston monista toiminnallisista alueista on tarkoitus muodostaa kiinteä kokonaisuus.

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat tärkeä osa Kupittaanpuistoa. Tulevaisuudessa puistossa on yhä enemmän mahdollisuuksia harrastaa erilaisia puistoon sopivia lajeja, vaikkapa rantalentopalloa, katukorista tai petanqueta. Maauimalan laajentuessa paranevat myös uinnin ja auringon ystävien palvelut. Puistoon keväällä valmistuneella jalkapalloareenalla, Veritas stadionilla, voit jo nyt nauttia tasokkaasta jalkapallosta sekä elokuussa 2003 pelattavista alle 17-vuotiaiden MM-kisoista.


Lue lisää puiston kokonaisuuden kehittämisestä www.turku.fi/turkuinfo/kupittaan_puisto/index.html


Pitopalvelu Maija Laine tarjoaa Paviljongissa maistuvaa ruokaa
niin lasten kuin aikuisten kuin makuun.
Paviljongin pitopalvelu www.maijalaine.netTutustu VERITAS STADIONIN tarjontaan, esim. peleihin taikka piknik -ruokailuun, oheisen linkin kautta www.veritasstadion.com


KUPITTAANPUISTON YLEISSUUNNITELMA NÄHTÄVILLÄ

Tutustu Kupittaanpuiston yleisuunnitelmaan:
Selostus puiston yleissuunnitelmasta (pdf-tiedosto, 103 kt)
Kartta Kupittaanpuiston suunnitelmasta (pdf-tiedosto, 1,96 Mt)
Kartta Pyhän Henrikin aukion suunnitelmasta (pdf-tiedosto, 1,33 Mt)
Kupittaanpuiston valaistussuunnitelma (pdf-tiedosto 516 kt)