Alkuun Muut kohteet Tapahtumat Ajankohtaista! Historia Aluekartta Kupittaanpuisto Kalenteri Sijainti Yhteys Kuralan Kylämäki Kuva suurempana!

Kupittaanpuisto - Seikkailupuisto

Seikkailupuistossa on oivalliset puitteet luovalle toiminnalle ja leppoisalle yhdessäololle. Yhdessä keksiminen ja kokeminen, sekä käden taidot ja monipuolinen taideharrastus ovat toiminnan lähtökohtia.

Laaja ja rehevä puistoalue antaa vauhtia liikuntaleikeille ja monelle muulle hauskalle toiminnalle. Suihkusieni ja kahluuallas, puiston halki kiemurteleva puro, kivinen linnanraunio, toiminnalliset veistokset sekä Unelmien leikkipaikan jättikokoiset patsaat antavat virikkeellisen ympäristön lasten leikeille ja mielikuvitukselle.Kesäisin puistossa järjestetään monipuolista ohjattua toimintaa. Osallistavat tapahtumat innostavat lapsia mukaan ja kädentaitojen parissa syntyy hauskoja lopputuloksia.

Seikkailupuiston kestosuosikki on liikennekaupunki, jossa huristellaan polkuautoilla kuin oikeassa liikenteessä. Suuri ohjelmateltta puolestaan on lastenkulttuurin keidas, joka tarjoilee hienoja hetkiä koko perheelle!

Seikkailupuisto on avoinna ympäri vuoden arkisin ja viikonloppuisin. Talvikaudella toimitaan sisällä ja kesäaikana pääasiassa ulkona puistossa. Seikkiksen ohjatut toiminnat ovat maksullisia, joskin kohtuuhintaisia. Puistoalue vempeleineen on vapaassa käytössä.

Seikkailupuiston toimintakeskus
Kupittaankatu 2
20520 Turku
puh. (02) 262 3331

 

SEIKKISKEVÄT 2005

Seikkiksen kevään ohjelma
(Pdf-dokumentti 423 Kt)

Seikkiksen toukokuun retkipaketit
(Pdf-dokumentti 22 Kt)


SEIKKIKSEEN SYNTTÄREITÄ VIETTÄMÄÄN!

Lue lisää Disco- ja Horror-synttäreistä Kupittaanpuiston Ajankohtaista sivuilta Kupittaanpuisto/AjankohtaistaSEIKKISSYKSY 2004

Seikkiksen syksyn 2004 ohjelma
(pdf-dokumentti 245 kt)


 

Takaisin ylös