Alkuun! Seikkailupuisto Muut kohteet Ajankohtaista Historia Aluekartta Kupittaanpuisto Kalenteri Sijainti Yhteys Kuralan Kylämäki Kuva suurempana!

Kupittaanpuisto - Tapahtumat


 


Koululaisten luisteluleiri Kupittaan jäähallissa
21.-25.2. klo 12-14

Perusluistelun harjoittelua, leikkejä, temppuratoja, musiikkiluistelua ja mahdollisuus kokeilla muodostelmaluistelua. Opetus pienryhmissä pätevien valmentajien johdolla. Pojille oma ryhmä. Voit ottaa pienet eväät mukaan. Hinta 15 ¬/vko tai 5 ¬/päivä. Maksu ennen tunnin alkua. Ilm. n. puoli tuntia ennen tunnin alkua. Järj. Turun liikuntavirasto ja Turun Riennon Taitoluistelu Ry.


Lasten liikunnan ihmemaa Kupittaan urheiluhallissa

Pikkupirpanat ja kaikki ala-asteikäiset saavat 23.1. alkaen pomppia, kiipeillä ja rakennella, pallotella ja tasapainoilla sydämensä kyllyydestä!

Turun liikuntatoimi kutsuu kaikki turkulaiset äidit ja isät, mummit ja kummit yhdessä lasten kanssa Kupittaan Urheiluhalliin, joka muuttuu sunnuntaisin lasten liikunnan ihmemaaksi.

Ihmemaa on liikuntapaikka myös motorisesti kömpelöille lapsille. Liikuntavälineet ovat turvallisia ja lisäksi monet välineet on alun perin suunniteltu juuri motoristen taitojen kehittämiseen. Kaikille lapsille on onnistumisen kokemukset ja tutut kaverit tärkeitä - kaikki nämä elämykset löytyvät Urheiluhallista.

Maksuton liikunnan ihmemaa Kupittaan Urheiluhallissa sunnuntaisin klo 16.30-19 ajalla 23.1.-1.5.2005. Vanhemmat mukaan yhdessä lasten kanssa, sillä toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua. Turkulaiset yleisurheiluseurat pitävät kanttiinia.

Lisätietoja: Jorma Fisk, p. 02-262 3227/050-554 6227.

Takaisin ylös